PLAN AND WORK FOR BETTER FUTURE AND REMEMBER OLDEST EXPERIENCE AND STUFF

Une jam i lumtur qe punova dhe punoje ende ne emergjence ne disa institucione shëndetësore dhe ofrova shërbime emergjente ekipore .Bera aq sa munda dhe përfitova përvoja te mira te cilat jam munduar te shpërndaje me te tjerët dhe ashtu ende veproje…RESPEKT te gjithëve dhe veçmas SHMEK-ut si dhe EUSEM qe informojnë dhe bëjnë reale punën ekipore neper emergjencat e botes…  Nga vendi punës përshëndetje te gjithëve …

Share this page on